Menu

Waarom bedrijfsuitjes leuk zijn

Bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en de band tussen collega’s te versterken. Afgelopen maand had ik het geluk om deel te nemen aan een bedrijfsuitje met mijn team en het was een geweldige ervaring.

Bedrijfsuitje op het strand 

Ons bedrijf besloot om een dagje uit te gaan naar het strand. We begonnen de dag met een ontbijt samen en daarna vertrokken we naar de blokart baan. Toen we aankwamen, werden we verdeeld in groepen en kregen we een korte uitleg over hoe alles werkte. Vervolgens was het tijd om de karts te bestijgen en de baan op te gaan.
Het was een geweldige ervaring om tegen mijn collega’s te racen en ik had niet verwacht dat het zo’n leuke competitie zou zijn. We hadden allemaal een geweldige tijd op de baan en het was geweldig om te zien hoe iedereen zich volledig liet gaan en plezier had. De wind was uitdagend en we moesten onze vaardigheden gebruiken om de bochten te nemen en de snelheid te behouden. Blokarten op het strand van Scheveningen is zeker een aanrader!

Lunch en ontspanning

Na de race, hadden we een lekkere lunch samen en daarna was er tijd voor wat ontspanning. We besloten om samen een potje archery tag te doen, wat een geweldige manier was om de dag af te sluiten. Het was leuk om te zien hoe iedereen aan het samenwerken was en elkaar probeerde te helpen om te winnen.

Versterkte band tussen collega’s

Het bedrijfsuitje was een geweldige ervaring en ik ben blij dat ik de kans heb gehad om deel te nemen. Het was leuk om mijn collega’s in een andere setting te zien en het was een geweldige manier om de band tussen ons te versterken. Flitz Events is een fijne partner om de organisatie van het bedrijfsuitje uit handen te geven. Het was een geweldige dag vol met plezier en ik kijk uit naar onze volgende bedrijfsuitje.